Tel.: +385 95 907 0868     E-mail: kokolekdetailing@gmail.com
Image

O NAMA

Kokolek detailing studio spoj je dugogodišnjeg iskustva, korištenja najkvalitetnijih svjetskih proizvoda i najsuvremenije opreme i alata, te iznimne ljubavi prema ovom poslu. Našu tvrtku izgradile su godine uspješnog i kvalitetnog rada. U početku su to bili samo klasični limarski i lakirerski radovi, a onda je došlo vrijeme za nešto novo….za detalje. Osnovna smjernica nam je KVALITETA, a cilj ZADOVOLJSTVO KLIJENTA.

Naše znanje i trud prepoznati su i od strane ključnih i renomiranih proizvođača u svijetu detailinga, te smo ovlašteni i licencirani detaileri vodećih svjetskih brendova za zaštitu i održavanje automobila i plovila.

Od 2019. godine započinjemo suradnju s talijanskim Fenice brendom, renomiranom svjetskom tvrtkom za proizvodnju boja za kožu, te svih popratnih proizvoda za restauraciju, čišćenje i održavanje koža i tkanina.
Želeći napraviti i korak dalje, postali smo ekskluzivni distributeri za Modesta proizvode za Hrvatsku i Sloveniju, s tendencijom širenja i na ostale zemlje u regiji. Modesta je vodeća svjetska kompanija u proizvodnji staklo-keramičke zaštite za automobile, brodove, odnosno za sve staklene, lakirane i plastične površine, te aluminijske naplatke. Modesta staklo-keramička zaštita dostupna je samo putem ovlaštenih Modesta installera.

Kao i u svemu, tehnologija u njezi osobnih vozila znatno je napredovala, pa danas nije dovoljno samo oprati vozilo s vremena na vrijeme, već na sve moguće načine zadržati dugotrajno njegovu kvalitetu, ispravnost, ali i lijepi izgled.

 

LJEPOTA JE U DETALJIMA!
30 godina iskustva govori za nas!

30 GODINA TRADICIJE

Kokolek detailing studio spoj je dugogodišnjeg iskustva, korištenja najkvalitetnijih svjetskih proizvoda i najsuvremenije opreme i alata te iznimne ljubavi prema ovom poslu. Našu tvrtku izgradile su godine uspješnog i kvalitetnog rada.

Pogledajte cjelokupnu ponudu na našoj web stranici i s povjerenjem nam predajte svoje vozilo ili plovilo.

KONTAKT

ADRESA: Braće Radić 22, 21210 Solin
RADNO VRIJEME: Pon - Pet: 8h - 16h

FACEBOOK

KDS Line d.o.o.

Braće Radića 22, 21210 Solin
OIB: 12182621130
Upis u registar TS Split, MBS: 060472834, Temeljni kapital: 2.500,00 euro
Član uprave, direktor: Anđela Kokolek
IBAN: HR8324020061101193362 kod ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK d.d., SWIFT: ESBCHR22

Pratite nas na društvenim mrežama:

Copyright © 2024. Kokolek Detailing Studio.  Designed by WebMark

Image
ADRESA: Braće Radić 22, 21210 Solin
RADNO VRIJEME: Pon - Pet: 8h - 16h